De Lera deixa el CN Terrassa i se'n va al Pays d'Aix Natation

És la segona baixa de l’equip després de la marxa de Sergi Mora al Debrecen hongarès

La Torre
27 de juny del 2015
Actualitzat a les 8:40h
El jugador del sènior masculí de waterpolo Rubén de Lera deixa el CN Terrassa per emprendre una nova aventura professional a França.

Després d’una campanya satisfactòria al club, l’atacant de L’Hospitalet, de 23 anys, s’incorporarà al Pays d’Aix Natation amb l’objectiu d’obtenir l’estímul competitiu i el salt esportiu que li permeti entrar en els plans de Gabi Hernández de cara als Jocs Olímpics de Río de Janeiro de l’any vinent.

És la segona baixa de l’equip després de la marxa de Sergi Mora al Debrecen hongarès. De Lera subratlla que el motiu principal que l’ha dut a prendre aquesta decisió és essencialment “esportiu”.

“El Pays d’Aix Natation té opcions de jugar a Europa, cosa que crec que és una oportunitat per a mi en una temporada preolímpica. A Terrassa, he evolucionat com a jugador, he tirat del carro quan ha calgut. Ara, vull continuar progressant en una lliga diferent, contra equips diferents que em possibilitin seguir millorant”.

L’hospitalenc destaca que encetar un nou projecte de vida també l’atreu. “Sóc jove, tinc 23 anys, i l’únic lligam que tinc és la meva parella, que vindrà a França amb mi. És una ocasió per conèixer una nova cultura i un nou idioma”. De Lera explica que ha signat per un any, “com sempre faig”. L’atacant només té paraules d’agraïment per al club. “He estat molt a gust aquí a Terrassa.

Tothom m’ha tractat molt bé i me’n vaig amb les portes obertes. El waterpolo dóna moltes voltes i qui sap si tornaré aquí en un futur”. Segon màxim golejador de l’equip Nascut a L’Hospitalet de Llobregat el 28 de març de 1992, Rubén de Lera va arribar al CN Terrassa la temporada passada a la recerca de més protagonisme procedent de l’Atlètic-Barceloneta, club amb el qual havia guanyat 1 Lliga de Campions, 5 Lligues, 3 Copes del Rei i 4 Supercopes d’Espanya. Com a segon màxim golejador de l’equip i tretzè de la lliga amb 46 dianes, va ser un dels artífexs de la gran temporada que va quallar l’equip, que va finalitzar en primer lloc la fase regular per primera vegada a la història.