CiU Rellinars vol eradicar les acccions incíviques

El grup recorda que "durant la campanya electoral ja vam haver de patir actuacions similars amb els cartells electorals, alguns dels quals van ser robats, trencats, pintats o arrencats

La Torre
26 de juny del 2015
Actualitzat a les 11:21h
El grup municipal de CiU a Rellinars té previst presentar, en el primer ple ordinari que celebri la Corporació, una proposta de resolució que contingui mesures per tal de fomentar la bona convivència al poble i eradicar les actituds incíviques, "com aquelles que van succeir la passada revetlla de Sant Joan. De fet, la primera mesura del programa electoral d’aquesta formació va ser fomentar el bon veïnatge i la convivència, i considerem que això es fonamenta a partir del respecte i la tolerància cap als altres. Però també des del respecte i la cura del mobiliari urbà i les instal.lacions o espais comuns dels quals ha de gaudir tota la població".

El grup recorda que no és la primera vegada que es produeixen actes incívics, i que "durant la passada campanya electoral per a les eleccions municipals ja vam haver de patir actuacions similars amb els cartells electorals, alguns dels quals van ser robats, trencats, pintats o arrencats dels llocs on estaven col.locats". I el mateix va succeir amb algunes pancartes de la formació.

Ttambé presentarà una bateria de preguntes a fi d’esbrinar quantes actuacions incíviques s’han donat al poble en els darrers anys, quin és el cost de les reparacions efectuades, si s’ha identificat les persones infractores i quines responsabilitats se’ls han demanat, entre d’altres.

CiU considera que des del Consistori es poden fer més actuacions per tal de fomentar el civisme, malgrat tenir un pressupost limitat, i és amb aquesta premisa que proposarà accions que es puguin desenvolupar per assolir-ho.