Wospac compra el Terrassa FC

En els propers dies, WOrld SPort ACademy farà efectiva l'adquisició del club egarenc | El futbol base de l'entitat també formarà part de l'empresa esportiva

La Torre
25 de juny del 2015
Actualitzat a les 18:40h
Després de diverses setmanes de negociacions, el representant de Wospac Álex Bosacoma confirma que en els propers dies es farà efectiva l'opció de compra de la Societat Anònima Esportiva Terrassa Olímpica 2010, SAD, entitat que disposa dels drets federatius del Terrassa FC.

L'adquisició de la SAD per part de Wospac, suposa pel seu Futbol Base, tal com s'ha comunicat per part de l'Ajuntament de Terrassa, que la gestió passarà a mans del màxim accionista de la Societat. D'aquesta manera, Wospac passarà a gestionar el Futbol Base del Terrassa FC. 

World Sport Academy també informa que en els propers dies s'aniran solucionant els problemes derivats de la temporada passada (impagaments als jugadors, cos tècnic, seguretat social...) i es realitzarà la presentació del nou projecte.

Wospac afirma que arriba a Terrassa "amb molta il·lusió" i que realitzarà "un gran esforç econòmic i de gestió per retornar una entitat històrica com el Terrassa FC al lloc que li correspon". La firma subratlla que "el camí no serà fàcil" i per això espera que la ciutat de Terrassa.