Mor una dona en un incendi d'un habitatge al carrer Rioja de Terrassa

Com a conseqüència de la temperatura un bomber ha patit un cop de calor | El marit de la víctima ha estat traslladat a l'hospital amb ferides de diversa gravetat

La Torre
24 de juny del 2015
Actualitzat a les 19:56h
L'incendi ha tingut lloc aquest dimecres a la matinada a Torre-Sana
L'incendi ha tingut lloc aquest dimecres a la matinada a Torre-Sana | Foto: Cristóbal Castro

L'incendi ha tingut lloc aquest dimecres a la matinada a Torre-Sana Foto: Cristóbal Castro


Una dona de 53 anys ha mort aquest dimecres a la matinada en un incendi d'habitatge a Terrassa. El foc -que s'ha pogut controlat en tres quarts d'hora- ha calcinat el dormitori d'un pis situat a la desena planta del carrer la Rioja, número 10, al barri de Vilardell. A dins del pis hi havia dues persones, una de les quals ha patit ferides de molta gravetat. Se li han fet maniobres de reanimació però no ha estat possible salvar-li la vida. L'altre ferit, el marit de la víctima, ha estat traslladat a l'hospital amb ferides de diversa gravetat. La identitat de la víctima no ha transcendit.

A causa del fum, també han resultat intoxicades vuit persones, tres han estat traslladades a l'Hospital de Terrassa, dues han estat evacuades a la Mútua de Terrassa i tres han estat ateses 'in situ'.

Els Bombers han desplaçat fins a l'indret del sinistre tres camions d'aigua, dos vehicles de comandament i l'ambulància del Grup d'Emergències Mèdiques (GEM), el personal de la qual ha estat l'encarregat d'atendre els dos ferits del pis sinistrat.

El GEM també ha atès un bomber del parc de Terrassa que ha patit un cop de calor com a conseqüència de la temperatura. El membre del cos d'emergències està bé, però es troba en observació, segons s'indica des dels Bombers. De moment es desconeixen les causes de l'incendi i s'ha encetat una investigació per tal d'esclarir-les.