Tallat el Camí de Can Boada a Terrassa

La circulació quedarà interrompuda en sentit sud fins a finals de juliol

La Torre
22 de juny del 2015
Actualitzat el 23 de juny a les 7:54h
L’Ajuntament de Terrassa ha començat a dur a terme avui dilluns un conjunt d’actuacions per a la millora de l’accessibilitat al barri de Can Boada del Pi.

La primera intervenció és la construcció d’una nova vorera al camí de Can Boada, entre el carrer del Torrent del Batlle i l’avinguda de Can Boada del Pi. Aquest projecte s’emmarca dins el programa Terrassa Barris en Marxa, amb el qual el Consistori executa obres de millora i manteniment de l’espai públic a tota la ciutat. Amb les obres iniciades avui, el camí de Can Boada comptarà en aquest tram amb una nova vorera d’1,5 metres i una calçada amb una amplada mínima de 6,40 metres.

L’actuació inclou l’adequació de la senyalització i l’adaptació d’algunes connexions amb altres trams de la mateixa via. Els treballs del camí de Can Boada, que comportaran tallar al trànsit el carrer en sentit sud, s’han fet coincidir amb les vacances escolars per a minimitzar l’impacte sobre la mobilitat a la zona. Es preveu que les obres finalitzin en un termini màxim de dos mesos i mig. L’actuació del camí de Can Boada s’ha adjudicat a l’empresa Curnal Invest, SL per un import de 45.750,71 euros.

L’Ajuntament ha consensuat amb els representants veïnals del barri la programació de les diferents actuacions a desenvolupar.