Una caravana de 1967 porta a Terrassa el menjar al carrer

J.M.O.
25 de juny del 2015
Actualitzat el 29 de juny a la 13:09h
Neix a Terrassa Portaplatets, la primera caravana preparada per oferir Street Food
Neix a Terrassa Portaplatets, la primera caravana preparada per oferir Street Food | Albert Ferrero

Alfons Ferrero, propietari del Restaurant l’Alegria del Teatre, és l'impulsor a Terrassa de la proposta Portaplatets, la primera caravana preparada per oferir 'Street Food'.

"Amb aquest innovador projecte volem recuperar la festa i la germanor al carrer", explica el promotor. "Incloent la creativitat i l'ambient festiu sobre una antiga caravana, acompanyada d'una posada en escena seguint la mateixa decoració i imatge divertida, simpàtica i alegre. Portaplatets esdevé, així, la magnífica fusió entre cuina de qualitat, la moda vintage i el modern concepte actual de l''street food'. L'oferta de menjar al carrer no és incompatible amb la qualitat i la innovació. Amb Portaplatets traiem la cuina d'autor al carrer i l'apropem a la gent". El que des de fa anys és habitual als EUA i altres països europeus, ara comença a irrompre amb força a Catalunya.

La caravana, del 1967, està condicionada i preparada "per oferir i experimentar amb exquisits i divertits plats creats per un xef transgressor", continua Ferrero.