Media Markt busca 90 persones per treballar a la nova botiga de Terrassa

El procés de selecció pel nou establiment que s'ubicarà al centre comercial Parc Vallès ja s'ha iniciat | Es busquen quatre perfils professionals diferents

La Torre
17 de juny del 2015
Actualitzat a les 15:23h
Media Markt obrirà pròximament una nova botiga a Terrassa, per ser concrets al centre comercial Parc Vallès, però abans el gegant de la distribució de productes tecnològics, electrodomèstics i electrònica necessita contractar els treballadors. El procés de selecció de treballadors ja està en marxa, i la multinacional busca fins a 90 treballadors.

Es requereixen treballadors de quatre perfils professionals molt concrets: caixers, mossos de magatzem, venedors i personal per al servei de postvenda. La pàgina web de Media Markt és el canal per fer-se amb una d'aquests 90 ocupacions. A la web apareixen les vacants, encara que no s'indica quina titulació o formació específica exigeix l'empresa als seus futurs empleats. El que sí que s'indiquen són les capacitats i habilitats que ha de tenir cadascun dels treballador segons l'oferta de treball.

Si esteu interessats a participar en el procés de selecció, heu de visitar la secció d'ocupació de Media Markt. Una vegada allà, filtrar les ofertes per províncies i entre les ofertes de Barcelona apareixen les quatre de Terrassa. Un cop seleccionada la que més ens interessi de les quatre, s'ha d'omplir el formulari que apareixerà i adjuntar el currículum.