El PSC fa alcaldessa de Viladecavalls la convergent Cesca Berenguer

Els socialistes han decidit abstenir-se en el ple d'investidura i trencar així el preacord que tenien amb ERC i FEM Viladecavalls

La Torre
12 de juny del 2015
Actualitzat a la 13:30h
El PSC de Viladecavalls ha anunciat aquest divendres que "respectarà la llista més votada" i que en aquest sentit s'abstindrà al ple d'investidura que tindrà lloc aquest dissabte al migdia. Així ho ha acordat l'agrupació local que, segons ha explicat Marc González, regidor a l'Ajuntament de Viladecavalls: "ha estat una decisió meditada i consensuada. Creiem que cal respectar la voluntat del poble, que a les urnes ha deixat clar que confia en Convergència i Unió per gestionar Viladecavalls. D'aquesta manera, donarem un vot de confiança a la que ha estat la llista més votada".

Els socialistes han avançat que no entrarà a formar part de l'equip de govern. Segons González: "creiem que des de l'oposició tenim més força per poder tirar endavant alguns dels temes claus recollits en el nostre programa" i en aquest sentit, ha afegit: "farem una oposició constructiva. Des dels valors de l'esquerra i situant a les persones al centre de la política local".

"Temes com l’habitatge, l’educació, la sanitat pública o els serveis socials seran les nostres prioritats", ha informat el portaveu del Grup Municipal Socialista que ha assegurat que la seva voluntat "serà sempre la de treballar des del diàleg, buscant l'acord i posant sempre a davant els interessos del poble i de la seva gent. Superant els interessos partidistes i buscant sempre el màxim benefici per a Viladecavalls".

Qui no ha està gens content amb aquesta decisió és ERC i Fem Viladecavalls, que aquest mateix divendres en una roda de premsa han criticat durament els socialistes per haver trencat un preacord que semblava que els acabaria situant al capdavant de l'Ajuntament de Viladecavalls: