Un incendi a Rellinars crema prop de 4 hectàrees de vegetació

Fins aquesta matinada hi han estat treballant Bombers, agents rurals i voluntaris forestals

Redacció
07 de juny del 2015
Actualitzat el 09 de juny a les 12:56h
El foc, des de la C-55
El foc, des de la C-55 | ND

Estat en què ha quedat la zona afectada pel foc Foto: Voluntaris Forestals Terrassa


Al voltant de les 6.20 hores d'aquest dissabte, s'ha declarat un incendi a prop de la població de Rellinars. El foc s'ha estabilitzat a les 8.11, segons els Bombers que hi han estat treballant amb set mitjans aeris i 15 dotacions terrestres. En les tasques d'extinció hi han col·laborat seixanta voluntaris. El foc s'ha declarat per controlat a les 23.19 hores de dissabte però aquesta matinada hi han quedat 4 camions dels Bombers i voluntaris forestals remullant la zona.

L'incendi ha tingut lloc en una zona boscosa de Rellinars pròxima al Camí de les Codines, en concret, al Torrent de l'Esbarzer. Entre les causes possibles, treballs de desbrossament que s'han descontrolat.

Segons ha informat Voluntaris Forestals de Terrassa a La Torre, que han estat col·laborant en les tasques d'extinció, aquesta matinada l'incendi s'ha donat per apagat. Els agents rurals valoren que la superfície cremada podria ser d'entre 4 i 5 hectàrees d'arbrat pròxima al Parc Natural de Sant Llorenç. A quarts de dotze del migdia, els voluntaris d'ADF estan acabant de mesurar l'àrea afectada. 
 

S'han cremat prop de 4 hectàrees de vegetació Foto: Voluntaris Forestals de Terrassa

 

S'han mobilitzat prop d'una 60 de voluntaris Foto: Voluntaris Forestals Terrassa

 

Agents d'ADF treballant a la zona afectada Foto: Voluntaris Forestals Terrassa