Guanyadors del concurs d'Instagram i de dibuix de la Fira Modernista

La Torre
05 de juny del 2015
Part del reportatge premiat d'Amèlia Estrada
Part del reportatge premiat d'Amèlia Estrada

El dibuix de Fernando Font


Els jurats del I concurs sketcher i del III concurs d’Instagram de la Fira Modernista de Terrassa han fet públic el seu veredicte. Les vuit persones guanyadores rebran en els propers dies els seus premis.

I concurs sketcher
Premi al millor dibuix: Elisabet Vallhonrat
Premi al millor reportatge: Amèlia Estrada
Premi infantil: Bernat Libori (14 anys)
Premi del públic: Fernando Font
 

Bernat Ibori, premi infantil

Premi al millor dibuix: nit per a dues persones amb esmorzar inclòs a l’Hotel Don Cándido + àpat al restaurant Mun (restaurant de l'Hotel Don Cándido), visita guiada pel patrimoni modernista de Terrassa per a dues persones i lot de regals dels patrocinadors.

Premi al millor reportatge: estada de cap de setmana a la destinació de la propera trobada sketcher per a dues persones amb una nit d’hotel + àpat + activitat, i lot de regals dels patrocinadors.

Premi Infantil: tres entrades per a un espectacle de la programació familiar que organitza La Xarxa de Terrassa i lot de regals dels patrocinadors.

Premi del Públic: accés per a dues persones a l’Spa Sensacions de l’Hotel La Mola, visita guiada pel patrimoni modernista de Terrassa per a dues persones i lot de regals dels patrocinadors.

El lot de regals dels patrocinadors que rebran tots quatre guanyadors consistirà en una samarreta viatgera de Samarretes, una samarreta Bass, un val de descompte de cinc euros per bescanviar a Casa Piera de Barcelona, un lot de llibretes de dibuix (gentilesa de Canson) i un pinzell versàtil Kolinsky (gentilesa d’Escoda).
 

Part del reportatge premiat d'Amèlia Estrada

 

Premi al millor dibuix per Elisabet Vallhonrat

El I concurs sketcher Fira Modernista de Terrassa l’han organitzat la Diputació de Barcelona (a través del programa Barcelona és molt més), l’Ajuntament de Terrassa i Drawing On Location; amb la col·laboració de Canson, Casa Piera, Escoda, Hotel Don Cándido, La Mola Hotel & Conference Center, Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, La Xarxa de Terrassa, Samarretes, Bass i Tele Taxi Terrassa. El jurat l’han conformat representants de les tres entitats organitzadores. En aquesta primera edició el concurs ha comptat amb 54 assistents, dels quals 31 van enviar obres (un total de 110 dibuixos).

III concurs Instagram

Els quatre premiats són els instagrammers que signen com a @akanita7, @pepgam, @jvalverdeg i @manelfoto.

Detall dels premis:
@akanita7: nit per a dues persones amb esmorzar inclòs a l’Hotel Don Cándido + un sopar per a dues persones al restaurant Dot
@pepgam: accés per a dues persones a l’Spa Sensacions de l’Hotel La Mola + un val de compra de 100 euros ofert per Terrassacentre.
@jvalverdeg: un sopar per a dues persones al restaurant El Doll Bretó + Taller de fotografia ofert per Estudio Tigomigo.
@manelfoto: superpanera del Mercat de la Independència

A més, tots quatre premiats han guanyat també una visita guiada pel patrimoni modernista de Terrassa per a dues persones a càrrec del servei de Turisme de l’Ajuntament de Terrassa i una samarreta viatgera de Samarretes. El III concurs d’Instagram Fira Modernista de Terrassa l’han organitzat l’Ajuntament de Terrassa, a través de Terrassa Turisme, l’associació de comerciants Terrassa Centre i Igersterrassa, amb la col·laboració de l’hotel Don Cándido, La Mola Hotel & Conference Center, restaurant Dot, restaurant El Doll Bretó, Estudio Tigomigo, Mercat de la Independència i Samarretes.

El jurat l’han conformat representants de les tres entitats organitzadores. Entre el 8 i el 17 de maig, termini establert per les bases, es van publicar a Instagram un total de 971 imatges que complien tots els requisits per a participar.
 

Instragrams de @akanita7 i @jvalverdeg
 

@manelfoto i @pepgam