​Fort ensurt per un incendi al carrer de Sant Crispí de Terrassa

Els veïns van haver de ser desallotjats | El foc, que va afectar persianes, cortines i parets del bloc d'habitatges, podria haver estar pitjor ja que es van cremar dues bombones de butà

La Torre
03 de juny del 2015
Actualitzat el 04 de juny a les 6:54h
Bombers de Terrassa i Policia Municipal, així com també Mossos i SEM, van actuar dimecres a la tarda en un habitatge del carrer de Sant Crispí. El motiu: un incendi a un escalfador domèstic. Segons informen els Bombers, el foc s'havia iniciat a unes canonades de gas, ubicades entre un escalfador i el comptador de gas, ubicades en el pati de llums del pis.

Com a conseqüència havien resultat danyades dues bombones de butà que, per sort, tot i cremar-se no havien explotat. Les flames però sí que havien arribat fins al quart pis deixant totes les parets enfosquides del pati de llum, persianes, finestres i cortines cremades, a més d'entrar el fum a l'interior de diverses vivendes.

Bombers van desallotjar edifici per ventilar-lo a fons. Posteriorment, els veïns van poder reallotjar-se. No hi va haver danys personals i l'estructura de l'edifici no va quedar danyada però sí que el servei de gas natural va quedar interromput, com també es va tallar la llum i l'aigua.