La junta del CN Terrassa es defensa de la moció de censura

Un grup de socis acusa el president i la junta directiva de manca de transparència i mala gestió cosa que aquests neguen "rotundament"

La Torre
03 de juny del 2015
Actualitzat el 05 de juny a les 11:52h
La Junta Directiva del Club Natació Terrassa ha emès un comunicat en relació a la possible moció de censura que vol impulsar un grup de socis, tal i com es va fer ressò La Torre ara fa uns dies. Expressen "respecte absolut" davant d'aquesta iniciativa tot i que afirmen que "a dia d'avui, no hem rebut cap escrit amb els motius que la impulsen, tal i com preveu l'article 45 dels Estatuts del club per tal de poder iniciar el procediment". 

La Junta subratlla que "hem col·laborat amb els promotors, que van poder usar el Saló Social per celebrar la reunió que obria el procés. L’espai no va ser reservat expressament per aquest tema, però en cap cas se’ls va negar l’accés. El van poder utilitzar com qualsevol altre soci" i afegeixen que "l’entitat, sense estar-hi obligada legalment i en un gest de bona voluntat, ha cedit les paperetes necessàries per a l’adhesió de signatures a la sol·licitud de vot de censura".

En el comunicat del club egarenc manifesta que "la transparència del Club Natació Terrassa i d'aquesta Junta directiva en matèria econòmica no admet dubtes" i en aquest sentit "neguem rotundament totes i cadascuna de les acusacions que es fan per part d’aquest grup de socis als mitjans de comunicació". L'òrgan diu que els comptes han estat auditats per una empresa independent i que aquests s'inclouen en la memòria anual -de caràcter públic- i la qual és enviada als organismes oficials, al Registre mercantil de Barcelona i a la Secretaria General de l'Esport. 

La Junta recorda que la transparència "s'ha evidenciat també en les reunions mantingudes amb persones que formen part d’aquest grup de socis, autoanomenat Comissió de Seguiment, en les quals hem presentat l’estat dels comptes del club a la data de celebració de la reunió i hem explicat les accions que anàvem a prendre per corregir el possible dèficit. Una actitud que demostra que hem atès les seves demandes, tot i que considerem que l’esmentat grup de socis s’ha atorgat a ell mateix una funció de representació del soci que no sabem d’on procedeix".

Així mateix, l'ens manifesta que "no hem amagat en cap moment que la situació econòmica del club és complicada. Sense anar més lluny, en l’Assemblea General Ordinària del passat mes de Desembre, es va presentar un dèficit de 160.920 euros, qüestió que ens va forçar a prendre decisions per redreçar el camí" i recalca que "estem totalment oberts a propostes constructives i serioses que contribueixin a millorar el club. Per aquest motiu hem convidat reiteradament a membres d’aquest grup de socis a formar part de la Junta Directiva per tal de recollir les seves aportacions, invitació que ha estat rebutjada sistemàticament".

Finalment, en el comunicat es diu que "no tenim la voluntat d’aferrar-nos al càrrec. El nostre compromís consisteix a plantejar les solucions més adients per tal que el club vagi endavant, ja que entenem que l’entitat està per sobre de qualsevol interès personal".