L'ànsia de poder i el repartiment de butaques al cost que sigui

"Nosaltres apostàvem pel canvi i no ha pogut ser perquè la ciutadania ha decidit i ha decidit que la llista més votada sigui la del PSC amb el seu candidat Jordi Ballart. Ens agrada a nosaltres? No. Però és la voluntat dels terrassencs que han anat a votar", diu el PP Terrassa

PP Terrassa
28 de maig del 2015
Actualitzat a les 15:34h
Des del PP de Terrassa volem expressar la nostra profunda preocupació per les informacions d'aquests dies en premsa sobre possibles i rocambolescos pactes contra natura a Terrassa per evitar que la llista més votada sigui la que impulsi el nou govern municipal.

En campanya, el nostre alcaldable, Gabriel Turmo, ja reflexionava sobre la necessitat d'alçada política en aquest nou període de la política municipal a la nostra ciutat, sobre la importància de la capacitat de diàleg i de pacte. De moment, les informacions que es publiquen en premsa anuncien tot el contrari: ànsia de poder i repartiment de butaques al cost que sigui. La Democràcia no és un joc Srs de TeC, ERC i CiU. No val tot en Democràcia. 

Nosaltres apostàvem pel canvi i no ha pogut ser perquè la ciutadania ha decidit i ha decidit que la llista més votada sigui la del PSC amb el seu candidat Sr Jordi Ballart. Ens agrada a nosaltres? No. Però és la voluntat dels terrassencs que han anat a votar.

En democràcia, excepte situacions d'empat tècnic o molt properes a l'empat, i excepte situacions excepcionals, la llista més votada és la que hauria de governar, i aquí a Terrassa, i amb notable diferència, és la del PSC.

Reclamem per la transparència democràtica, responsabilitat als líders locals de TeC, ERC i CiU. A la CUP no podem referir-nos perquè manquen de criteri mentre no realitzen assemblees i per tant, i de manera molt irresponsable, triguen una eternitat a prendre decisions.

Qui pel canvi és capaç de tot, indubtablement no vol canviar gens.