Qui és Carme Labòria, número 2 a la llista d'ERC Terrassa?

La Torre
27 de maig del 2015
Actualitzat a les 15:37h
Carme Labòria a la presentació ofical de MES a Terrassa, amb l'alcaldable d'ERC Isaac Albert al seu davant (esquerra)
Carme Labòria a la presentació ofical de MES a Terrassa, amb l'alcaldable d'ERC Isaac Albert al seu davant (esquerra) | Carme Labòria

Labòria és la número 2 de la llista conjunta entre ERC i Més Terrassa Foto: Cristóbal Castro


Carme Labòria i Rojas va néixer l'any 1965 a Terrassa. És mare d'un fill de 18 anys. Va deixar de ser regidora del PSC a l'Ajuntament de Terrassa tres mesos abans de les eleccions. Era una de les que tenia més responsabilitats de govern a l'equip de Jordi Ballart, també va estripar el carnet del partit -després de 34 anys afiliada- i es va sumar a MÉS, i al signar el pacte amb ERC es va situar de número 2, per la qual cosa romandrà a l'Ajuntament.

Carme Labòria sempre ha format part del sector més catalanista i independentista del socialisme terrassenc. És diplomada en Gestió i Administració Pública i era la tinent d'alcalde de Planificació Urbanística i Territori de Terrassa.

Carme Labòria va entrar a l’Ajuntament gràcies a  Pere Navarro, en el número 4 de la candidatura. Va ocupar els càrrecs de regidora d’Urbanisme i més tard de tinent d’alcalde de tota l’àrea. Cada cop amb més responsabilitat i més pes polític, va convertir-se en un dels puntals dels alcaldes, i una de les regidores amb més responsabilitats. S'havia arribat a dir que portava tot l'Ajuntament.