Més incivisme a la plaça de Catalunya

Juan Diaz
26 de maig del 2015
Actualitzat a les 12:41h
Pintades a una de les parets de l'amfiteatre de la plaça
Pintades a una de les parets de l'amfiteatre de la plaça | Juan Diaz

De nou i per enèsima vegada escric per denunciar els actes d'incivisme que esquitxen als nostres barris, en aquesta ocasió ha tocat en la plaça Catalunya.

Ni un mes ha durat la neteja de cara que l'Ajuntament ha donat als murs i parets de la plaça, en aquesta ocasió les pintades que denuncio pertanyen a una de les parets de l'amfiteatre.

La iniciativa del rentat de cara de les parets i murs de la plaça és d'agrair, però això si no va acompanyat de mesures per acabar amb aquests actes no serveix de res el treball realitzat. Per exemple, una vegada pintat es podria fer un seguiment per part de Policia Municipal a les nits a la zona de l'amfiteatre on un dia si i un altre també s'utilitza com a fumador i abeurador per incívics que després no recullen les escombraries.

Aquest fet queda constatat en aquesta altre foto mostrant les restes que un grup va deixar per l'endemà a la zona infantil. En fi, això es denuncia any rere any, i és com un cicle el qual es repeteix sense remei i amb resignació, com li he sentit dir a algú, aquestes són les conseqüències "lògiques de la calor".

Juan Diaz

 

Deixalles que han deixat els grups que s'apleguen a la plaça Foto: Juan Diaz