Solsona: «A Matadepera hi ha gent que li costa arribar a final de mes»

La Torre
22 de maig del 2015
Actualitzat el 24 de maig a les 16:16h
Candidatura de CiU a Matadepera
Candidatura de CiU a Matadepera

Candidatura de CiU a Matadepera


La Torre va demanar fa uns dies als lectors que participessin en una nova secció d'entrevistes, amb preguntes a tots els candidats de les formacions de la comarca: Vacarisses, Viladecavalls, Matadepera, Ullastrell i Rellinars. Al llarg d'aquesta setmana, s'aniran penjant les diverses entrevistes als alcaldables. Aquestes són les preguntes que es van fer a CiU Matadepera:

Joan M.
S'ha de connectar la ronda del Vallès de Terrassa amb l'entrada de Matadepera?

 
De fet la ronda Vallès està en terme de Terrassa, de moment no hem pogut conèixer cap projecte en concret i tampoc sabem si existeix. El dia que finalment ens arribi aquesta informació ja la valorarem.
 
Marta T.P
Matadepera ha de créixer més o ja estem bé? 


Matadepera el passat mes de març va superar els 9000 habitants, el seu ritme de creixement és molt lent. No hi ha previstes grans promocions immobiliàries que facin augmentar significativament la població, de tota manera el sostre poblacional ve marcat pel Pla Urbanístic Municipal 

Jaume Pibernat
He vist que volen construir un camp de hockey i pistes de pàdel. Amb quins diners ho pensen fer això? Si són diners de les arques municipals, suposo que seran instal·lacions obertes a tothom no?
 
Els diners de les pistes de pàdel ja figuren en el pressupost del 2015, per construir el camp de hoquei s’utilitzaran recursos propis i subvencions d’entitats supramunicipals. Igual que altres instal·lacions esportives les podran utilitzar les persones abonades a les instal·lacions esportives municipals i entitats federades dels esports corresponents aquests equipaments

Pep Martí
Tindrem algun dia, alguna benzinera més? Hi ha algun projecte o contacte sobre això?


De moment no tenim cap benzinera, de cara a futur estudiarem les propostes.

U.O.
Què implica ser el poble més ric de Catalunya?


Aquesta és una notícia que sovint apareix a diferents mitjans de comunicació. El fet de que hi visquin algunes famílies amb una renta per càpita alta no vol dir que tothom “lligui els gossos amb llonganissa”. A Matadepera també hi ha gent que li costa arribar a final de mes.

Anònim
Després de tants anys al govern, què podeu oferir que engresqui a la gent i us segueixi votant?
 

Com a grans projectes de legislatura oferim la construcció d’una sala polivalent al costat de l’escola de música per donar sortida a la gran activitat cultural i social de la que gaudeix Matadepera. També la construcció d’un camp per a l’escola d'hoquei a la zona esportiva del Mas Sot. Tot això sense oblidar el manteniment del que tenim i projectes com el d’instal·lació de calderes de biomassa en equipaments municipals, la creació del Portal de Transparència i Dades Obertes, seguir potenciant l’OAC virtual, implementarem el servei d’autobús que uneixi els nostre poble amb la nova estació de Can Roca, continuarem treballant en l’ampliació del cementiri… hi ha moltes coses interessants per fer. És una candidatura continuista sí en el sentit de gestió responsable i de proximitat. Allò que funciona ho mantindrem. A nivell de persones que forman la candidatura la renovació és significativa. La gestió municipal de tota manera és poc rutinària.