UiPV presenta al·legacions a la Junta Electoral i podrà fer l'acte a La Fàbrica

La jutge considera que el local quedava a disposició de l'Ajuntament i és aquest el qui té potestat per cedir-lo al partit que consideri oportú tenint la formació de Boada preferència respecte als altres sol·licitants per "ser la més votada en les darreres eleccions locals"

Lluïsa Tarrida
22 de maig del 2015
Actualitzat a les 17:32h
Aquest dijous, la Junta Electoral de Zona de Terrassa va emetre la seva resolució prohibint l'acte de final de campanya de la candidatura d'Unió Independent per Vacarisses.  El motiu de la prohibició segons manifestava la Junta és "per no haver estat ofert aquest espai concret el dia 22 de maig per a actes de campanya electoral", és a dir, com que La Fàbrica no va estar registrada com un lloc on es pogués realitzar un acte electoral el divendres dia 22, cap partit i sota cap concepte es pot utilitzar amb aquesta finalitat. 

Aquest divendres però, UiPV ha presentat al·legacions. I aquest divendres a la una del migdia, la jutgessa de la Junta Electoral de Zona les ha acceptat. En l'acta de resolució s'argumenta que:
 
"La Junta acorda, que La Fàbrica ha sigut sol·licitada per la formació política a l'Ajuntament de Vacarisses, atès que aquest local, tot i que públic, només es va ofertar gratuïtament per l'Ajuntament a aquesta Junta Electoral de Zona per unes dates determinades, amb la qual cosa la resta de dates quedava a lliure disposició de l'Ajuntament i no d'aquesta JEZ. Com que és competència de l'Ajuntament la concessió o no dels espais públics no ofertats gratuïtament a la JEZ, previ tràmit administratiu corresponent, el qual UiPV ha presentat el justificant de sol·licitud segellat per l'Ajuntament per ocupar aquest local i així mateix, atès que és la formació política amb majoria de nombre de vots en les darreres eleccions equivalents en la mateixa circumscripció té preferència d'elecció d'aquest local en el cas que hi hagi sol·licituds coincidents. Així doncs, procedeixo a deixar sense afecte l'acord adoptat aquest dijous".

D'aquesta manera, doncs, UiPV podrà disposar -gràcies a la cessió de l'espai per part de l'Ajuntament- del local per a l'acte de final de campanya d'aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre a la sala gran. A més dels parlaments està previst un sopar i un ball.