Mútua Terrassa fa l'acte de comiat i benvinguda de residents

La Torre
23 de maig del 2015
Actualitzat a les 12:44h
Mútua tindrà 43 nous residents per aquest nou curs
Mútua tindrà 43 nous residents per aquest nou curs | MT

Mútua tindrà 43 nous residents per aquest nou curs


Aquesta setmana s'ha celebrat -a l’edifici docent de MútuaTerrassa- l’acte de benvinguda i comiat dels residents que aquest any inicien i finalitzen, respectivament, el seu període formatiu a MútuaTerrassa.

Pel que fa a la benvinguda, són un total de 43 els residents que han apostat per MútuaTerrassa com a entitat per a desenvolupar-hi la seva formació. Són 27 les especialitats en les quals començaran a adquirir la seva experiència professional i l’esmentat període formatiu serà d’entre 4 i 5 anys (en funció de l’especialitat). En el cas de les llevadores i del programa especialitzat en infermeria en salut mental, el termini formatiu és de 2 anys.

A la taula inaugural hi ha intervingut el Dr. Antoni Casagran, gerent de la unitat estratègica assistencial de MútuaTerrasss i la Sra. Mª Emília Gil, adjunta a la Direcció general. Acte seguit, ha intervingut també la Dra. Yolanda Cuesta, directora Assistencial, la Sra. Judit Fernández, directora d’Infermeria, el Dr. David Dalmau, director de la Fundació Docència i Recerca, la Dra. Mónica Rodríguez, presidenta del Comitè de docència i la Dra. Montse Gavagnach, responsable de la Unitat docent de Medicina Familiar i Comunitària. En aquest context s’ha dut a terme una explicació de cada àmbit d’actuació de MútuaTerrassa.

Amb el propòsit d’acomiadar els 40 residents que han finalitzat el període formatiu a l’entitat -iniciat entre els anys 2010 i 2011-, dos representants dels actuals residents ha pronunciat unes paraules de comiat -després d’haver donat la benvinguda als nous companys- i a continuació s’ha realitzat el lliurament dels diplomes acreditatius per part dels diversos representants institucionals.