El Circuit Activa't Terrassa incorpora tres noves curses

S'afegeixen la Cursa de la Campana de Vacarisses, Can Gonteres i la Cursa de les Dones

La Torre
22 de maig del 2015
Actualitzat a les 9:12h
Arriba una nova edició del Circuit de Curses Activa’t, la dotzena, promogut per MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT). Un circuit que pretén unir dos factors vitals per una bona qualitat de vida, esport i salut.

Anna Folch, directora de Comunicació, RP i Protocol de MútuaTerrassa, i David Otero, president de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, van ser els responsables de presentar les novetats. Una és la incorporació de tres noves proves al calendari: la Cursa de la Campana de Vacarises (14 de juny), Can Gonteres (19 de juliol) i la Cursa de les Dones (20 de setembre).

Desapareixen del circuit les de la Zona Esportiva-Poble Nou i la de 100 km en pista. Un total de 9 carreres conformen aquesta dotzena edició del Circuit de Curses Activa’t que any rere any ha experimentat un important increment de participació.

Segons David Otero “es tracta d’un esdeveniment que la gent espera. La Mitja Marató té un compromís amb la ciutat i vol oferir uns beneficis socio-esportius”.

El calendari:
 18 Gener: Mitja Marató Terrassa
 18 Gener: Cursa Santi Centelles
 30 Maig: Cursa Bon Aire
 14 Juny: Cursa de la Campana de Vacarisses (novetat)
 4 Juliol: Cursa Festa Major de Terrassa
 11 Juliol: Cursa de Ca N’Anglada
 19 Juliol: Cursa Can Gonteres (novetat)
 29 Agost: Cursa Festa Major Matadepera
 20 Setembre: Cursa de les Dones (novetat) Salut i qualitat de vida a través de l’esport

Cicle Conferències:
- Nutrició i esport (16 de juny)
- Seguretat en l’esport (29 de setembre)
- Beneficis psicosocials de l’esport (24 de novembre)

Segons Anna Folch, “Mútua vol potenciar la pràctica de l’esport, com s’ha de practicar, quines messures s’han de tenir en compte. Volem donar un servei perquè tothom optimitzi la seva pràctica de l’esport. Des de MútuaTerrassa volem continuar treballant”.