L'actor Paco León dirigeix Carmen Maura a Terrassa

Dins la segona edició de 'Cinergía', que pretén conscienciar sobre l'eficiència energètica a través del cinema, El Terrat Produccions porta la gravació d'un dels curtmetratges que formen part del projecte de Gas Natural

La Torre
22 de maig del 2015
Actualitzat a les 6:29h
L'actor Paco León dirigeix Carmen Maura a Terrassa
L'actor Paco León dirigeix Carmen Maura a Terrassa | P.A.

L'actor i director Paco León ha dirigit la peça sota el títol 'Mu, Mu, Mu, Paloma' a l'interior del 'Colmado 1917' (carrer de Granius, 4). La reconeguda actriu Carmen Maura ('Mujeres al borde de una ataque de nervios', 'Volver', 'Águila Roja', entre moltes d'altres) i l'actor Secun de la Rosa ('Aída', 'Las brujas de zagarramundi') han estat els protagonistes d'aquesta producció sota l'atenta mirada de Paco León. 'Aída', 'Carmina y amén' (director) o '3 bodas de más' (rodada també a Terrassa) són algunes de les produccions en les que ha participat l'actor sevillà. Una vegada més la ciutat ha tornat a reunir actors i directors d'alt nivell i amb una trajectòria destacable en una mateixa producció.

A més de León, aquest any els directors Isabel Coixet i Santiago Segura s'han implicat en el projecte i filmaran tres curts humorístics amb la participació d' Anabel Alonso, Enrique Villén, Joaquín Reyes, Sílvia Abril, Kira Miró, Julián López i Andreu Buenafuente.

La primera edició de 'Cinergía' de l'any passat es va centra en el gènere del terror i el suspens. El projecte va aconseguir més de 8 milions de visualitzacions dels quatre curts realitzats -dirigits per Paco Plaza, Rodrigo Cortés, Jaume Balagueró i Juan Cruz-, que van tenir difusió tant en festivals de cinema com en les xarxes socials i les cadenes de televisió.

Els quatre curts d'enguany s'estrenaran en els festivals de Sant Sebastià, Sitges i Màlaga.

A la recerca de talent
Com a novetat, El Terrat oferirà l'oportunitat a estudiants de cinema i comunicació audiovisual, que hagin acabat els estudis fa menys de quatre anys, de mostrar el seu talent a través d'un concurs de guions originals i divertits, relacionats amb l'estalvi energètic, que no durin més de 10 minuts i que hauran de presentar fins al 28 de juny. La decisió sobre el guió guanyador es coneixerà el 6 de juliol.

Si voleu seguir el projecte, podeu consultar la web oficial de Cinergía i totes les seves xarxes socials (FacebookTwitter i Youtube).