Ot Dalmau i Aleix Bou, a la Copa d'Europa de patinatge artístic

La tècnica Alba Pérez assenyala que es tracta del debut internacional d’ambdós patinadors

La Torre
21 de maig del 2015
Actualitzat a les 12:51h

Aleix Bou (esquerra) i Ot Dalmau (dreta) Foto: CNT


Els patinadors del Club Natació Terrassa Ot Dalmau i Aleix Bou han estat convocats per la Federació Espanyola de Patinatge per participar en la Copa d’Europa que se celebrarà del 26 al 31 de juliol a Dijon Mestras (França).

Ot Dalmau competirà en categoria infantil, en la qual també han estat citats el madrileny Daniel Sevillano i el navarrès Aritz Pejenaute.

Al seu torn, Aleix Bou prendrà part en categoria aleví, juntament amb el càntabre Luis Abariturioz i el gallec Lucas Yáñez.

La Copa d’Europa es desenvolupa només en la modalitat de lliure. La tècnica Alba Pérez assenyala que es tracta del debut internacional d’ambdós patinadors. “Fins a la categoria cadet, no hi ha Campionat d’Europa. Podríem dir que aquesta Copa d’Europa és una competició equiparable per a les categories aleví i infantil, de manera que estem parlant de dos patinadors amb projecció de futur”. Abans de la cita a França, Aleix Bou afrontarà el Campionat de Barcelona, mentre que Ot Dalmau disputarà el Campionat de Barcelona i el Campionat de Catalunya.