Xavi Hernández anunciarà demà la seva marxa a Qatar

Europa Press
20 de maig del 2015
Xavi Hernández, en un entrenament a la ciutat esportiva
Xavi Hernández, en un entrenament a la ciutat esportiva | Miguel Ruiz / FCB

Xavi Hernández, en un entrenament a la ciutat esportiva Foto: Miguel Ruiz / FCB


Xavi Hernández, migcampista del FC Barcelona, compareixerà aquest dijous en roda de premsa per anunciar el seu adéu al club de la seva vida. El pròxim destí de Xavi és a Qatar, per jugar a l'Al Sadd, amb qui firmarà per tres temporades. El club ha confirmat avui que el de Terrassa serà el protagonista a la sala de premsa després del retorn als entrenaments. 

El seu agent, Ivan Corretja, ha explicat que el jugador català també formarà part de l'acadèmia de futbol Aspire, on formarà a joves futbolistes de cara al Mundial de Qatar 2022 i serà ambaixador de la històrica cita d'aquí set anys. Tot i així, Corretja no ha desvetllat quina quantitat de diners cobrarà Xavi, malgrat que les informacions apunten uns 10 milions d'euros per temporada. 

Xavi va arribar a la Masia amb 11 anys i, des de llavors, s'ha convertit en un dels mites més grans del barcelonisme, amb 17 temporades al primer equip. És el jugador que ha disputat més partits oficials amb la samarreta blaugrana, amb 764 partits i 23 títols.