Xavi i Pol Dalmases, tercers a l'Open Catalunya de frontennis

Els germans van superar per 25 a 8 Sergi Solanes, actual campió de Catalunya, i Toni González

20 de maig del 2015
Actualitzat a les 15:48h
Els jugadors del Club Natació Terrassa Xavi i Pol Dalmases van aconseguir una meritòria tercera posició en el III Open Catalunya de frontennis que va celebrar-se el cap de setmana passat a Abrera. En el partit pel tercer i quart lloc, els germans Dalmases van superar per un clar 25 a 8 Sergi Solanes, actual campió de Catalunya, i Toni González.

Prèviament, en semifinals, els egarencs havien perdut per 25 a 18 contra Alberto Carricondo i Adrián Cano, la parella que s’acabaria proclamant campiona en batre a la gran final els germans Gargallo per 25 a 12.

El Club Natació Terrassa va presentar sis jugadors més a aquesta cita, entre els quals cal destacar Daniel López, que, fent parella amb José Juan Cuesta, de l’Abrera, va caure en quarts de final.