Artur Mas visitarà el Montcau-La Mola de Matadepera

L'escola s’engalanarà per acollir l’acte de celebració del 50 aniversari

La Torre
25 de maig del 2015
Actualitzat a les 8:06h
El proper dimarts 26 de maig de 2015, l’escola Montcau-La Mola s’engalanarà per acollir l’acte de celebració del 50è aniversari que compleix enguany.

L’esdeveniment serà presidit per Artur Mas i Gavarró, president de la Generalitat de Catalunya, que visitarà el centre.

En el transcurs d’aquest acte es lliuraran les orles als alumnes de 2n de batxillerat, que finalitzen els seus estudis a l’escola aquest curs, com ja és habitual per aquestes dates.

Aquests estudiants, a més, van ser els encarregats d’inaugurar la llar d’infants Els Pinetons fa 15 anys.

Està previst que l’acte de celebració, que serà conduït pel periodista Aleix Parisé (RAC1), s’iniciï a les 19.30 hores i finalitzi amb un sopar a peu dret a les instal·lacions exteriors de l’escola. Durant el seu transcurs, es combinaran diferents parlaments amb la projecció de peces audiovisuals realitzades per la productora Utopia Global amb motiu de l’efemèride.

A l’esdeveniment hi assistirà tot el personal de les escoles Montcau-La Mola i Els Pinetons, així com del Centre d’Estudis Esart, de Sant Cugat del Vallès, famílies, exalumnes de les primeres promocions del centre i autoritats de l’àmbit institucional i educatiu.

Des de la Diada de Sant Jordi, la Sala d’Actes del Montcau-La Mola acull una exposició que recopila imatges i vídeos d’aquestes cinc dècades i que es podrà visitar també el vespre del dia 26 de maig.