Ortega diu que el 24-M és clau per afrontar les eleccions del 27-S

La vicepresidenta va participat en la presentació publica dels candidats de CiU Matadepera

La Torre
19 de maig del 2015
Actualitzat a les 12:13h
Més de 150 persones, entre simpatitzants, familiars, exalcaldes i membres de Unió de Joves i de la Joventut Nacionalista de Catalunya es varen aplegar el dia 17 de maig a la presentació de la candidatura de Convergència i Unió a Matadepera.

El dinar es desenvolupà al bosquet del Casal d'avis i tots els assistents van poder conversar i conèixer als integrants de la llista. A part de l’actual alcaldessa i alcaldable Mireia Solsona i de tots els membres de la candidatura, l’acte va comptar amb la presència de la vicepresidenta del Govern de la Generalitat Joana Ortega.   

La vicepresidenta destacà la importància de la combinació entre el gran nombre de joves que integren la llista i l'experiència dels candidats que repeteixen en aquesta candidatura. També va voler ressaltar el moment històric que esta vivint Catalunya i com les candidatures de CiU son un pilar clau per fer camí i per encarar no només les eleccions d’aquest 24 de Maig sinó també les del Proper 27 de Setembre. 

El president comarcal de CDC Joaquim Esquius inicià els parlaments tot presentant a Mireia Solsona i ressaltant-ne la seva experiència i el seu compromís amb les persones i amb la gestió responsable.