La CUP Matadepera irromp al camp de golf en un acte reivindicatiu

La Torre
17 de maig del 2015
Membres de la CUP amb els cartells reivindicatius
Membres de la CUP amb els cartells reivindicatius | Foto: CUP

La CUP Matadepera ha realitzat aquest dissabte una acció sorpresa al camp de golf municipal. 20 persones han entrat al golf, sense permís, per realitzar-hi un pícnic reivindicatiu, simbolitzant la necessitat de convertit aquest espai en un espai amb un ús col·lectiu i no elitista i exclusiu com actualment.

En aquest acte s'ha volgut aprofitar no només per denunciar la "vergonyosa despesa del camp de golf (més de 100.000€/any), i l'elitisme del camp, sinó també per fer un acte festiu on la gent ha pogut gaudir de l'espai i jugar-hi".

La CUP considera que es tracta "d'un espai de tots i ha de ser per a tots". Amb el discurs al mig dels terrenys del camp de golf s'ha pretès "visualitzar de manera simbòlica un dels usos socials que podríem donar a les 10 hectàrees pagades entre tots i totes". Tot plegat, acompanyat amb missatges reivindicatius en cartolines de colors.

La policia local ha intervingut i els ha demanat que retiressin un mural amb dibuixos fet per Joan Turu on s'hi veuen diferents alternatives pel terreny. La CUP Matadepera proposa l'obertura d'un "procés participatiu en què puguem estudiar diferents propostes per donar vida a aquest espai privilegiat reservat a l'oci de menys de 80 golfistes". 
 

Amb la pancarta reivindicativa amb dibuixos de Joan Turu Foto: CUP