Circontrol, Premi Cambra a la Trajectòria Internacional Consolidada

L'empresa es dedica al desenvolupament de tecnologia per oferir solucions integrals i productes als mercats del pàrquing

La Torre
19 de maig del 2015
Actualitzat a les 7:16h
Circontrol SA de Viladecavalls, es dedica al desenvolupament de  tecnologia per oferir solucions integrals i productes als mercats del pàrquing (Mobility) i de la recàrrega de vehicle elèctric (eMobility). Ha obtingut el Premi Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa a la Trajectòria Internacional Consolidada

Fundada el 1997 com a fabricant de sistemes electrònics de hardware i software per al control d’accés amb presència exclusiva al mercat nacional, des de l’any 2006 l’empresa ha desenvolupat una intensa trajectòria en els mercats internacionals, a on orienta més del 80% de la seva producció. Amb un equip professional format per 85 persones, l’empresa està especialment orientada al sector de l’eficiència energètica.

Especialitzada en el sector de la recàrrega del vehicle elèctric,  Circontrol ha experimentat un sòlid creixement a Europa amb la presència de més de 20.000 punts de recàrrega a diferents països.

També  disposa de 45 partners en el sector del pàrquing a tot el món en sectors estratègics com aeroports o en centres comercials o edificis emblemàtics. Amb una intensa activitat en l’àmbit de la innovació, l’empresa ha experimentat un fort increment de la seva activitat internacional. En els darrers quatre anys ha quintuplicat el valor de les seves exportacions,  passant del 25% al 61% sobre la facturació total de l’empresa. Ha estat guardonada per la seva trajectòria internacional i l’esforç innovador que han consolidat el seu lideratge en un mercat altament especialitzat i que l’ha portat a triplicar la seva facturació i doblar el personal contractat  en els darrers cinc anys.