ICV participa en 19 candidatures al Vallès Occidental

La Torre
30 d'abril del 2015
Actualitzat a les 10:07h
Els candidats ecosocialistes a les municipals
Els candidats ecosocialistes a les municipals | Foto: ICV

Els candidats ecosocialistes a les municipals Foto: ICV


Els caps de llista de la formació ecosocialista han fet aquest dimecres una trobada per presentar les candidatures comarcals a Viladecavalls, on ja participat el Coordinador Nacional d’ICV, Joan Herrera, i el Coordinador Comarcal, Santi Cayuela ICV es presenta a 19 municipis al Vallès Occidental sota el paraigües d’Entesa, i també participa en candidatures a les EMD de Valldoreix i Bellaterra.

Els ecosocialistes es presenten a la comarca tant en solitari com en candidatures més amplies. "Entenem que estem en un moment que en tots els llocs el què hem fet és aixamplar i precisament perquè entenem que són llocs que poden girar cap a l’esquerra perquè hi hagi una política industrial activa per generar ocupació i a la vegada rescat social. I aspirem a tot a Terrassa i Sabadell. El què cal és que la primera trinxera de la resposta social siguin Ajuntaments que girin cap a l’esquerra i això és el què expressem i representem la gent d’Iniciativa Esquerra Unida en aquestes 19 candidatures al Vallès Occidental", ha manifestat Joan Herrera, Coordinador Nacional Iniciativa per Catalunya.

Els ecosocialistes opten a revalidar l’alcaldia de Santa Perpètua de Mogoda, a recuperar l’alcaldia a Viladecavalls i a ser la llista més votada a d’altres municipis com, per exemple, a Palau Solità i Plegamans i a l’EMD de Valldoreix. "Volem ser decisius pels governs de la majoria de municipis del Vallès Occidental, volem governar per canviar les coses als municipis de la nostra comarca", ha conclòs Santi Cayuela, Coordinador d’ICV al Vallès Occidental.

Municipis que compten amb una candidatura que suma per “Entesa”: Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Castellbisbal, Cerdanyola del Vallès, Montcada i Reixac, Palau­Solità i Plegamans, Polinyà, Rellinars, Ripollet, Rubí, Sabadell, Santa Perpètua de Mogoda, Sant Cugat del Vallès, Sant Quirze del Vallès, Sentmenat, Terrassa, Vacarisses i Viladecavalls.