Andreu Enrich, nou entrenador de l'Atlètic femení

La Torre
25 d'abril del 2015
L'egarenc Andreu Enrich
L'egarenc Andreu Enrich | Foto: ATHC

Andreu Enrich Foto: ATHC

Andreu Enrich ocuparà la banqueta de l'Atlètic femení a partir de la propera temporada, substituint Oriol Fèlix que va prendre la decisió de deixar l'equip quan acabi la temporada.

La Junta ha decidit confiar en Andreu Enrich, de 31 anys, després de la seva trajectòria no només com a exjugador i capità del primer equip, sinó també entrenant equips de la casa, tant en categories inferiors com a Primera Divisió masculina.

L'Andreu va començar a jugar a l'Atlètic quan tenia només 6 anys, i va militar durant 12 anys al primer equip, amb el que va aconseguir vuit Lligues i dues Copes del Rei. Ha passat les dues últimes temporades a Amsterdam, estudiant un màster i jugant al Pinoké, on també ha exercit tasques de tècnic en diversos equips del club.

Des de la Direcció Tècnica s'aposta per un nou projecte femení, on Enrich tindrà contribució a altres equips de la línia femenina. Durant el proper mes de maig es farà la presentació oficial del nou projecte de les Bullybees per les properes temporades.