Busqueta: «El PSC és la candidatura que millor representa Matadepera»

La Torre
24 d'abril del 2015
Actualitzat a les 12:50h
Busqueta envoltada del seu equip a les municipals
Busqueta envoltada del seu equip a les municipals | Foto: PSC

Busqueta envoltada del seu equip a les municipals Foto: PSC


La candidata del PSC a l’alcaldia de Matadepera ha presentat l’equip que l’acompanyarà a les properes eleccions municipals del 24 de maig. El PSC es presenta a les eleccions municipals a Matadepera “amb un equip que combina l’experiència i també la joventut” ha afirmat l’alcaldable de la formació, Carme Busqueta, que ha afegit: “som una candidatura renovada, amb molta il·lusió, capacitat de gestió i amb idees noves per millorar Matadepera”.

L’alcaldable del PSC s’ha mostrat molt satisfeta “de l’equip que hem aconseguit formar, som gent molt vàlida, de diversos àmbits i sectors i amb perfils diferents” i en aquest sentit, Busqueta ha afirmat que la del PSC “és la candidatura que millor representa a la ciutadania, amb tota la seva complexitat”. Segons ha informat la candidata socialista, el PSC “durem a terme una campanya molt propera, el que nosaltres volem és escoltar, parlar amb la gent i buscar solucions per als problemes i reptes que ens proposin”. 

Amb aquest objectiu, el PSC ha posat en marxa un procés participatiu mitjançant el qual, els ciutadans i ciutadanes de Matadepera poden fer arribar les seves propostes a la candidatura mitjançant el mail 
[email protected]. Així mateix, el PSC ha programat tot un seguit d’actes i activitats destinades a crear espais de debat conjunt amb la ciutadania.

Segons ha explicat Carme Busqueta: “la nostra prioritat a l’hora de fer política sempre seran les persones. Si la ciutadania ens dóna confiança, treballarem per allò que realment importa, perquè els matadeperencs i matadeperenques gaudeixin d’uns bons serveis públics, d’unes bones instal·lacions i per millorar diversos aspectes del poble com ara l’accés a l’habitatge, el comerç o la connexió entre el centre del municipi i les urbanitzacions, entre d’altres qüestions. 

 
Candidatura del PSC de Matadepera:

CARME BUSQUETA FUERTES
MONTSERRAT ARIAS AGUILERA
CARLES EUGENI LUENGO URBANO
ALEIX PÉREZ GUIU
JUDITH GÓMEZ DE LA VILLA
JOAN ANTONI JUAREZ ARESPACOCHAGA
MARIA ISABEL QUINTANA IBAÑEZ
ÁLEX SEQUERA JUAN
MARIA MARCELINA PLEGUEZUELOS GÓMEZ
JOAN GARCIA VILA
ANTONIO JOSE JURADO ADRIAN
ROSA OZERANS PUJOL
PEDRO DOMINGUEZ NEVADO