Eudald Morera, president del Gremi de Jardineria de Catalunya

L'entitat va néixer el 2003 de la fusió de l'Associació Catalana d'Empreses de Jardineria i del Gremi de Jardineria de Terrassa i Comarca

La Torre
25 d'abril del 2015
L’assemblea de socis del Gremi de Jardineria de Catalunya ha ratificat per majoria la candidatura d’Eudald Morera com a president durant els propers quatre anys. Morera va reiterar la seva aposta per un gremi “fort, unit, cohesionat i molt participatiu” i va destacar i agrair la feina feta pels membres de la junta durant els “difícils i durs” quatre anys que ha viscut el sector. Entre els objectius del nou mandat, Morera va emfatitzar la necessitat de consolidar el Gremi com a referent per a l’Administració en temes de jardineria, defensar el verd urbà i apostar per la cultura del jardí als diferents nivells territorials.

També marcarà l’eix d’acció el fet de posar en valor els professionals i les empreses del sector, “la Junta ha fet de la lluita contra l’intrusisme professional un tema cabdal per la professionalització del sector, i continuarà treballant-hi durament en la propera legislatura”, i defensar els interessos dels agremiats en temes com les licitacions, preus o el conveni col·lectiu, entre d’altres. Tot i que la Junta Directiva resultant és una junta de continuïtat, s’incorporen dos membres més en aquesta nova etapa, i serà el proper dimarts 28 d’abril quan es designin els càrrecs i es defineixin les diferents comissions de treball.

Els membres que composaran la nova Junta Directiva del Gremi de Jardineria de Catalunya són: Eudald Morera de Royalverd Service SL – Olot; Agustí Anglada de Drim Medioambiente SL – Vic; Andreu Massoni de Massoni SL - St. Boi de Llobregat; Artur Pereira de Jardinatura CTMJ SL – Terrassa; Carles Roca de Jardineria Girona SLU - Sta. Coloma de Farners; Enric Majó de Ambientàlia World SL - St. Feliu de Llobregat; Jordi Bosch de Parcs i Jardins Catalunya SL – Rubí; Jordi Dalmau de Solutioma SL - Lleida; Jorge Muñiz de Ubiq - Premià de Dalt; Miquel Marín de Tratamiento Acondicionamiento de Laderas y Obras SA – Barcelona; Montse Carbó de Botània Jardineria SL - St. Cugat del Vallès; Narcís Rosés de Jardineria Rosés Ametller SL – Palafrugell; Oriol Monés i Dolors Lafuente de Jardineria Monés SL – Badalona; Toni Arimany de Arico Forest SL - Les Preses.

Sobre el Gremi  

L’any 2003 es constitueix el Gremi de Jardinera de Catalunya a partir de la fusió de l’Associació Catalana d’Empreses de Jardineria i del Gremi de Jardineria de Terrassa i Comarca. El Gremi va néixer davant la necessitat de constituir una associació professional que representés a les empreses com a col·lectiu, i que a la vegada permetés intercanviar experiències i conèixer altres empreses del sector. La seva finalitat és la de representar, defensar i promoure els interessos econòmics, socials, laborals, professionals i culturals dels seus afiliats davant l’Administració i els agents socials.