Pachón: «Som l'únic partit local, per això mai serem titella de ningú»

L'alcaldable d'Unió de Centre per Terrassa ha qualificat els 36 anys de govern local socialista de "caciquisme democràtic" i aposta per "suprimir despeses municipals innecessàries, com els 400.000 euros anuals destinats a sufragar els partits polítics"

La Torre
23 d'abril del 2015
Els candidats de la llista encapçalada per Rodríguez Pachón
Els candidats de la llista encapçalada per Rodríguez Pachón | Foto: UCT

Unió de Centre per Terrassa (U.C. Terrassa) ha donat a conèixer aquest dijous els seus candidats a les eleccions municipals del 24 de maig. La llista electoral està encapçalada per l'advocat Jesús Rodríguez Pachón, i l'acompanyen en els primers llocs de la llista Emiliano Caballero Bravo, Ángel Rusiñol Ruiz, Sandra Rodríguez Segura i María José Cano Tirao.

Rodríguez Pachón ha iniciat la seva compareixença destacant que "som un partit integrat per ciutadans de Terrassa. No som professionals de la política ni ho volem ser. Només aspirem a gestionar de la millor manera els recursos de la nostra ciutat per millorar-la". Segons l'alcaldable "el que marca la diferència amb la resta és que som l'únic partit local. No ens devem ni a Barcelona ni a Madrid; per això mai serem titella de ningú, sinó independents per prendre les decisions que més beneficiïn Terrassa".
 
Entre les prioritats d’UCT destaca la reactivació empresarial de la ciutat: "Terrassa té un potencial enorme. Som una ciutat d’emprenedors i amb terreny industrial. Aspirem a recuperar el teixit industrial que generi llocs de treball i a deixar de ser una ciutat dormitori". D’altra banda, la formació defensa la supressió de les despeses municipals innecessàries, "com els 400.000 euros anuals destinats a sufragar els partits polítics".
 
Jesús Rodríguez Pachón ha qualificat els 36 anys de govern local socialista de "caciquisme democràtic". "N'estem farts –ha afegit–, han fet ús de la democràcia per aprofitar-se'n en benefici propi, no de la ciutat. I la gestió ha estat nefasta: dèficit d'infraestructures, deute viu que no sé com pagarem, condonació del deute de SOMUHATESA, inversions milionàries con el Teatre Principal o el Parc Audiovisual, disseny urbà qüestionable (la Rambla, avinguda Barcelona...), despropòsit en la concessió de TMESA... La gestió del PSC s'ha de qualificar d'erràtica".
 
Juan Jiménez Cárdenas

La llista d’UC Terrassa la tanca el veterà polític terrassenc Juan Jiménez Cárdenas, qui va anunciar recentment que abandonava la primera línia política després d'haver militat a Ciutadans (C’s). Jiménez Cárdenas ha explicat que es presenta com a independent a la llista en aquesta formació perquè "he trobat el que buscava: un partit local, que faci política des de Terrassa i només per a Terrassa, i que conegui i doni resposta a les particularitats de la nostra ciutat i dels seus barris".