Cambra Terrassa amplia la campanya de presentació de llibres al Registre Mercantil

El termini per legalitzar telemàticament els llibres d’empresa és de quatre mesos a partir de la data de tancament de l'exercici social

La Torre
20 d'abril del 2015
La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa ha ampliat fins al proper dimarts 28 d’abril la campanya de presentació de llibres al Registre Mercantil.

La institució terrassenca ofereix el servei de tramitació administrava i actua com a intermediari entre l’empresa i el Registre Mercantil a on diposita la documentació que, aquest any, s’ha de fer obligatòriament de forma telemàtica.

D’acord amb la instrucció de 12 de febrer de 2015 referent a la legalització de llibres en aplicació de l’article 18 de la Llei 14/2013 de 27 de setembre, estableix que el sistema de legalització dels llibres dels empresaris hauran de ser en format electrònic i presentats per via telemàtica al Registre Mercantil de Barcelona. Aquesta obligació també s’aplica a llibres comptables, llibres d’actes i altres que estiguin contemplats per la normativa vigent.

La Cambra de Terrassa, que ofereix un servei integral de presentació de llibres d’empresa al Registre Mercantil ajustat a la nova modalitat de presentació telemàtica, dóna suport als empresaris en el procés de compliment de la sol·licitud en suport electrònic i la presentació telemàtica dels llibres per a la seva legalització, des de la recollida fins a la tramitació i seguiment de tota la documentació tant des de les seves oficines de Terrassa com de Sant Cugat del Vallès.

El termini per legalitzar telemàticament els llibres d’empresa al Registre Mercantil és de quatre mesos a partir de la data de tancament de l’exercici social, per exemple el 30 d’abril si la data de tancament és 31 de desembre.