Terrassa acollirà l'estrena d'«En el fondo del mar», de Joan Paüls

La Torre
07 d'abril del 2015

Rodatge del curt En el fondo del mar Foto: La Llar


El Teatre Principal de Terrassa acollirà el proper 17 d'abril a dos quarts de nou del vespre, la presentació del curtmetratge “En el fondo del mar” del realitzador matadeperenc Joan Paüls. Per tal d'assistir-hi, cal enviar un correu a [email protected]

Produïda per Carla Santaló, i codirigida per Pol Ribera, "En el fondo del mar" està protagonitzada per Sergio Peinado, Salvador Román, Eva Herrero, Anna Mestre i Andrea Reyes, i està basat en fets reals: l’any 2013, Juan Antonio Bayona va guanyar el Goya a la Millor Direcció gràcies a la seva pel·lícula “Lo impossible”. El director va regalar el Goya a la dona que va inspirar el seu llargmetratge, i ella el va llençar al mar com a homenatge a totes les víctimes del tsunami que va assolar la costa del sud-est asiàtic l’any 2004. El film està ambientat uns mesos més tard, quan un grup de cineastes sense èxit professional, decideixen buscar la figura llençada al mar per vendre-la i així finançar-se una pel·lícula.

Part del rodatge de la pel·lícula va tenir lloc al Restaurant Cal Madu del carrer Sant Joan el passat mes de setembre. En ella hi van participar una dotzena d’avis de La Llar de la Fundació Antiga Caixa Terrassa, que van fer-hi de figurants. El rodatge es va completar dies més tard amb escenes rodades a Mataró i Sant Andreu de Llavaneres.

El dos directors, Paüls i Ribera van guanyar l’any passat dos premis del Festival Filmat organitzat per Matadepera Televisió i el Punt Jove pel curt 'A l'altra banda de la finestra'.