Un centenar d'aficionats acompanyen el Club Egara a l'EHL

El grup juvenil Orgull Ratllat encapçala l’expedició de seguidors egarencs

La Torre
01 d'abril del 2015
Actualitzat a les 6:13h
El primer equip del Club Egara no estarà sol a Bloemandaal (Holanda), on a partir d'avui disputarà la fase final de l’Eurolliga. Més d’un centenar d’aficionats acompanyaran l’equip des del primer moment.

De fet, gran part dels seguidors van sortir en autobusos juntament amb la plantilla blau i blanca el mateix dimarts al matí. Aficionats, tècnics i jugadors van volar conjuntament en l’avió.

Del centenar d’aficionats que animaran l’equip a l’Euro Hockey League, destaca el grup juvenil Orgull Ratllat, el cor de l’afició del Club Egara, que es desplaça amb tots els instruments necessaris per animar. Quaranta joves d’entre 16 i 25 anys seran la part més sorollosa de l’afició ratllada.

Joan Ventayol, un dels caps visibles d’Orgull Ratllat, explica que “ha estat una preparació molt intensa. Vam començar abans de Nadal a moure-ho tot: Avió, allotjament, entrades... Reunions cada divendres per anar-ho polint tot i trobar les millors opcions”. Ventayol transmet les sensacions de l’afició del Club Egara. “Hi ha moltes ganes. Recordem molt aquella Final Four a Rotterdam de l’any 2008. Retornem a l’Eurolliga amb molt bones sensacions i amb moltes ganes de passar-ho bé. L’equip il·lusiona i genera optimisme”. Com el planter, l’aficionat és prudent. “Cal anar partit a partit, això està clar, però ja que hi som volem que facin alguna cosa gran”.