ICV, EUiA i afiliats a Podem de Vacarisses, junts a les eleccions

La candidatura d'esquerres finalment concorrerà sota el nom de Movem Vacarisses amb Marisa Santander al capdavant, i amb Maite Roman, Miguel Rosales ​, Manuel Ruiz, Silvia Merino i Clara

La Torre
31 de març del 2015
Actualitzat el 01 d'abril a les 10:17h
D'esquerra a dreta: Clara Fuster, Miguel Rosales, Marisa Santander i Silvia Merino.
D'esquerra a dreta: Clara Fuster, Miguel Rosales, Marisa Santander i Silvia Merino. | Movem Vacarisses

Marisa Santander (ICV) serà la Cap de Llista de Movem Vacarisses, candidatura d'esquerres, formada per membres d ́ICV, EUiA, persones d’entitats i moviments socials, veïns i veïnes.

La nova candidatura municipal, fruït d ́aquest acord, comptarà entre d’altres, amb la cap de llista Marisa Santander (ICV), Maite Roman (ICV), Miguel Rosales (EUiA)​, Manuel Ruiz (EUiA), Silvia Merino (vinculada a moviments associatius)​ i Clara Fuster (afiliada a Podem).

Aquesta candidatura d ́esquerres finalment concorrerà sota el nom de Movem Vacarisses   (abans Vacarisses en comú”).

La cap de llista, Marisa Santander, ha manifestat que “volem garantir la participación de tota la ciutadania en l’acció de govern local”.

De 50 anys, nascuda a Terrassa i veïna de Vacarisses des de fa 15 anys, és treballadora social de l ́Ajuntament de Terrassa. Va començar a participar activament, de ben aviat, en entitats de lleure, passant a assumir responsabilitats en l ́àmbit de la dona, i en el món sindical; és militant d ́ICV i membre de la seva executiva local. També participa a l ́associació de Consum Responsable de Vacarisses.

Clara Fuster, de 49 anys, és advocadessa laboralista, membre de l'Associació de Juristes en defensa de la llengua pròpia i afiliada a Podem. També és vocal de l'AMPA Font de l'Orpina, membre de la Masia de Consum Responsable de Vacarissses i de l'Associació per la III República.

Miguel Rosales, de 57 anys, és tècnic electricista, coordinador local d'EUiA a Vacarisses, va estar vinculat al casal català­cubà. Animalista i membre de l'Associació per la III República.

Sílvia Merino, de 43 anys, és dinamizadora socio­cultural, cursant el treball de fi de Grau d'Educació Social, presidenta de l'Associació de Veïns de la Colònia Gall de Vacarissses, Secretària de l'AMPA Font de l'Orpina, i membre de la Masia de Consum Responsable de Vacarisses.