CiU Ullastrell aposta per connectar Ullastrell al IV Cinturó

Creu que un enllaç directe de la B-40 amb la població potenciaria de manera exponencial el desenvolupament

La Torre
28 de març del 2015
Actualitzat a les 19:24h
El passat dimecres 25 de març, els regidors de CiU Ullastrell Magda Rodó i Miquel Puig es van desplaçar al Congrés dels Diputats per entrevistar-se amb Lourdes Ciuró, diputada del grup parlamentari de CiU a Madrid. El motiu de la visita era per parlar de la possible connexió d’Ullastrell amb el IV Cinturó.  

El grup municipal de Convergència i Unió d’Ullastrell "vol expressar la seva satisfacció ja que considerem aquesta infraestructura com a bàsica en el desenvolupament de les poblacions de la segona corona de Barcelona i per al desenvolupament de la  nostra població.  Gràcies a l’entrevista amb la diputada Lourdes Ciuró vam conèixer la situació pressupostària actual del projecte, quins són els terminis previstos pel Ministeri de Foment per executar les obres i quines són les actuacions que portarà a terme CiU Ullastrell conjuntament amb el Grup Parlamentari de CiU al Congrés dels Diputats per portar a terme les actuacions necessàries perquè aquest projecte de connexió del nostre municipi amb l’Autovia B-40 sigui una realitat".

Per CiU, Ullastrell, població d’uns 2000 habitants situada a cavall entre Terrassa i Martorell, "necessita que aquesta infraestructura permeti i acceleri el desenvolupament de la Zona Industrial de Can Curpell.  Així doncs, estem convençuts que un enllaç directe de la B-40 amb la nostra població potenciaria de manera exponencial el desenvolupament, fet que crearia riquesa i llocs de treball per a Ullastrell i per la comarca del Vallès Occidental".

Diu Magda Rodó: “Una població petita com la nostra, no pot deixar escapar  l’oportunitat de tenir una connexió directe amb una infraestructura cabdal per al desenvolupament industrial de la zona i per un futur econòmic d’Ullastrell més pròsper, via B-40”.