Samsung inclourà el reconeixement de l'iris en els propers dispositius

990_1427452745ull
990_1427452745ull | Europa Press
Europa Press
31 de març del 2015

Samsung s'ha aliat amb l'empresa nord-americana Standford Research Institute (SRI) per desenvolupar una tecnologia de reconeixement de l'iris. L'objectiu és que l'empresa sud-coreana llenci dispositius amb aquesta funció durant els propers anys, i el propòsit principal és treballar amb empreses especialitzades en aquest sector per potenciar les seves possibilitats en el mercat. 

Un dels primers "gadgets" que es veurà com a resultat d'aquesta unió, és el Samsung Galaxy Tab Pro 8.4, que inclourà un lector biomètric de l'iris en la propera versió. El dispositiu serà presentat en l'esdeveniment de l'ISC West 2015, on es reuneix la industria de la seguretat. 

El vicepresident de Productes i Serveis de SRI, Mark Clifton, ha assegurat que "la propera generació de reconeixement de l'iris crearà noves aplicacions i mercats, i s'incorporarà a les ja existents". 

L'Standford Research Institute està buscant empreses que vulguin adoptar aquesta tecnologia en les seves aplicacions. Un servei que des de l'SRI asseguren que millorarà l'experiència de l'usuari i la seguretat a l'hora d'utilitzar els productes. Alguns dels llocs en els quals es podria introduir, podrien ser els aeroports i els controls d'accés a institucions, entre d'altres.