Nit moguda amb danys a mobiliari, motos i portals

La Policia Municipal identifica un home com a presumpte autor de les destrosses

La Torre
26 de març del 2015
Actualitzat el 28 de març a les 6:10h
La Policia Municipal ha rebut aquesta matinada un avís d'un veí del carrer del Germà Joaquim de Terrassa. Segons el testimoni, hi havia un home que havia trencat la marquesina de la parada d'autobús ubicada al vial. A més de la parada, també hi havia danys en dues motocicletes estacionades, que havien estat tirades al terra, i en els vidres d'un portal d'un edifici del mateix carrer de Germà Joaquim. 

Una patrulla va localitzar un individu de característiques similars a les descrites pel veí. En demanar-li l'ordre d'aturada, l'home va marxar corrent en sentit carrer Colom. Els agents van sortir al seu darrere fins a interceptar-lo al carrer d'Agricultura.

En l'identificació, els agents comproven que el ressenyat té un antecedent. No obstant, quan es truca al testimoni i aquests els facilita més dades, conclouen que no es tracta de la mateixa persona. Així que només li efectuen denúncia per incomplir les ordres dels agents. 

Poc després, reben l'avís que una mitja hora abans una altra patrulla havia intervingut amb un individu que coincidia amb la descripció a la zona de Can Palet. Un cop feta l'identificació d'aquest nou sospitós, els agents tornen a parlar amb el testimoni, i l'insten a presentar-se al llarg del dia a comissaria per prendre-li declaració formal ja que s'han efectuat diligències per una presumpta falta de danys contra l'identificat.