L'Ajuntament fa una crida per deixar Terrassa a les fosques

El Consistori apagarà els llums d'edificis municipals i monuments aquest dissabte amb motiu de la campanya L'Hora del planeta

La Torre
26 de març del 2015
Actualitzat el 28 de març a les 8:49h
L'Ajuntament de Terrassa s’adhereix de nou a la campanya “l’Hora del Planeta 2015” promoguda pel Fondo Mundial para la Naturaleza (World Wide Fond for Nature “WWF”), entitat ambientalista a nivell mundial que entre els seus objectiu té la lluita contra el Canvi Climàtic.

Aquesta campanya té com a objectiu mobilitzar al màxim de ciutats de tot el món, unes 6000 i més de  mil milions de persones, per a demostrar el suport global a l’acció contra el canvi climàtic apagant les llums dels seus principals edificis i monuments.

Per aquest motiu WWF dóna un pas més en la lluita per a salvar el Planeta, i demana que cada ciutat adopti mesures d’estalvi energètic al llarg de l’any 2015, en una clara aposta per a la Sostenibilitat econòmica i ambiental. A més de convidar a la ciutadania a exercir un compromís actiu amb petites accions i adquirir hàbits més sostenibles.

Per tant, el dia 28 de març de les 20:30h fins les 21:30h, cal apagar les llums dels edificis i monuments i la ciutadania també. Per això, fan una crida a la ciutadania i les entitats, en general perquè hi participin activament durant aquest dia i sobretot durant tot l’any.

En aquest sentit l’Ajuntament de Terrassa com ja ha fet altres anys, tancarà aquest dia i horari, els següents edificis i monuments:
  • Xemeneia Plaça Salvador Espriu
  • Xemeneia Bòbila Almirall
  • Monument de la Dona Treballadora