Terrassa crea dos nous horts urbans

Les persones destinatàries es troben en situació d'atur, encara que, excepcionalment, també hi participaran en el projecte persones jubilades

La Torre
26 de març del 2015
Actualitzat el 27 de març a les 6:52h
Membres de les entitats i del Consistori visitant la zona
Membres de les entitats i del Consistori visitant la zona | Foto: A.T.

Membres de les entitats i del Consistori visitant la zona Foto: A.T.


La regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Eva Herrero, ha presentat aquest dijous dos projectes dins del Programa d’Horts Urbans “Conreant Terrassa”, de les entitats Asociación La Fuente i Xarxa de Solidaritat Popular.

A la presentació, hi han estat presents membres d’aquestes dues entitats i d’altres tres que properament s’afegiran al Programa d’Horts Urbans, concretament: l’Associació de Veïns del Barri del Segle XX, l’Associació de Veïns de la Cogullada, i l’Assemblea Local de la Creu Roja a Terrassa.

L’acte, al que també ha assistit la regidora del Districte 6, Teresa Casals, s’ha fet al solar que acollirà els dos nous projectes i que es troba al carrer Joaquim Vayreda, 138, amb el passeig del Vint-i-dos de Juliol, 893, al final del passeig.

L'objectiu del “Programa Conreant Terrassa. Projectes d'hort urbà ecològic”, és el de posar en valor el verd urbà i crear una xarxa ciutadana d'espais verds productius que integri les actuacions en l'àmbit de l'hortícultura urbana i periurbana de Terrassa.

En total, durant aquest any hi haurà 13 projectes en curs. Els projectes que s'han presentat tenen una superfície d'uns 1.100 m2. Les persones destinatàries es troben en situació d'atur, encara que, excepcionalment, també hi participaran en el projecte persones jubilades. L’objectiu d’ambdós projectes és el de donar suport a l'activitat social i a l'autosuficiència alimentària, a banda de ser una oportunitat per qüestionar la idoneïtat de l'estil de vida existent.
 

Localització dels nous horts urbans