Jesús Fernández fa de l'Oblongo un bar-estació

El propietari del Terrassa FC espera reobrir en un màxim d'un mes el local de la plaça de Ricard Camí, del que ha aconseguit la concessió i fer-lo funcionar com a restaurant i espai de tapes i "gin-tonics"

J.M.O.
30 de març del 2015
Restaurant Oblongo
Restaurant Oblongo | La Torre

Restaurant Oblongo Foto: La Torre


L'empresari local Jesús Fernández ha aconseguit la concessió de l'antic restaurant Oblongo de la plaça de Ricard Camí, tancant des de fa més de tres anys. El propietari del Terrassa FC espera reobrir-lo en un màxim d'un mes. Fernández aposta per mantenir el nom però afegir-li Estació.

La marca era bona i la conserva. Hi afegeix Estació perquè el local estarà ambientat en el món del tren, en tots els aspectes. Es tractarà d'un bar-restaurant i local de tapes, on s'hi afegiran els "gin-tonics". La decoració permetrà que els clients es trobin immersos en una autèntica estació de ferrocarril, on fins i tot es podran veure passar trens a través d'unes finestres. Jesús Fernández passa gairebé a diari pel local per seguir l'evolució de les obres.

Al concurs públic de consessió s'hi van presentar quatre propostes, Llombart Aguado SL, Miquel Padrós Castelló, Enser 2006 SL i Jesús Fernández Moreno, i la proposta de l'empresari lligat al Terrassa FC va ser conseiderada la millor pels tècnics municipals.

La reobertura donarà vida a un espai que ha queda molt mort des que es va tancar l'antic edifici dels Jutjats de la Rambla d'Ègara. L'Oblongo ho va patir, de la mateixa manera que el mític 303, que ara obre moltes menys hores que fa uns ants, quan era un lloc sempre ple. La posada en marxa de l'Oblongo Estació coincidirà amb la remodelació del Centre Cultural i la transformació dels porxos en un restaurant al peu del carrer.  Els dos espais poden contribuir a revitalitzar la part alta de la Rambla i la vorera est d'aquesta via urbana.