Els Castellers de Terrassa descarreguen un 3de7 i un 4de7

El 27 de març faran un pilar en la presentació de la candidatura de la Seu d'Ègara a Patrimoni de la Humanitat

La Torre
22 de març del 2015
Actualitzat a les 12:41h

Les dues colles castelleres de la ciutat han col·laborat amb la Mostra de la Diversitat Cultural de Terrassa 2015 fent castells de set a l'actuació programada per a l'ocasió. Moments abans el cercavila amb grups de cultura com el Drac de Terrassa, Trabucaires de Terrassa, Drac Baluk Ashtarot, Bitxo del Torrent Mitger, Pàjara de Terrassa han ofert diverses passades lluint foc i trabucs mentre es tancava el cel a la Plaça del Primer de Maig de Terrassa abans de l'actuació castellera.

A tres quarts de vuit s'iniciava l'actuació castellera prevista, que com als anys anteriors, només constaria de dues rondes de castells i pilar, i que tot i la climatologia poc favorable per convidar a participar d'un acte a l'aire lliure, va congregar un bon nombre de públic a la plaça. Els Castellers de Terrassa han descarregat el 3 de7. Ha ha pujat ràpid i segur però un error en l'alçada d'una de les rengles ha fet que un dels dosos hagués de treballar el castell més del compte, però alhora resolent la situació perfectament.

En la segona ronda, la colla blau turquesa ha descarregat el 4 de 7, un castell segur que ha pujat ràpid i molt quiet gràcies en part al bon treball que realitzen els del Carrer Pasteur. Per a tancar l'actuació, pilar de 5 descarregat.

La colla malva ha descarregat 3 de 7 amb agulla, 4 de 7 amb agulla i pilar de 5 en una actuació marcada pel fred i la pluja intermitent.

El proper divendres dia 27 de març, els Castellers de Terrassa faran dos pilars, un a Terrassa, en col·laboració amb l’acte de presentació de la candidatura de la Seu d'Ègara com a patrimoni de la humanitat i l’altre a Valls, durant l’acte de col·locació de la primera pedra del museu casteller.

Resum de l'actuació:
Castellers de Terrassa - 3de7, 4de7, p5
Minyons de Terrassa - 3de7a, 4de7a, p5