Carta del Terrassa FC sobre el preu de les entrades al partit contra el Gavà

El club diu que els socis només hauran de pagar 5 euros

La Torre
22 de març del 2015
Actualitzat a les 7:51h

Els egarencs celebrant un dels gols que han fet davant del Gavà Foto: Lluïsa Tarrida


"Primer de tot, aclarir que el Club té un acord amb data d'Octubre de 2014 amb el CF Gavà, en el qual es detallava un acord de preu d'entrada per els Socis a 5 Euros, a les respectives visites.
 
Un acord rebut amb correu electrònic oficial del CF Gavà i publicat també als seus mitjans de premsa oficial (twitter i web).
 
Al partit de la primera volta, els Socis del Gavà van gaudir del partit a l'Olímpic per 5 Euros, com ja detallava l'acord entre Clubs.
 
Aquesta setmana, membres de la Junta del Club (per voluntat pròpia i amb l'únic interes de vetllar per els Socis del Club i tenir aquest tema aclarit), es van posar en contacte amb el CF Gavà, per recordar el partit d'aquest Diumenge i recordar l'acord de 5 Euros a l'entrada dels nostres Socis.
 
Van trigar 4 dies en donar resposta per escrit, per dir-nos que no hi tal acord, i que l'entrada general es de 10 Euros i l'entrada per socis de clubs amb possible acord es de 7 euros.
 
Una vegada rebuda aquesta informació, aquests membres de Junta es van posar en contacte amb el Club i finalment amb el President del CF Gavà (en diferents trucades), per tractar d'aclarir aquest malentès i mirar de que fessin la corresponent rectificació, perquè es considerava un greuge per la nostra afició.
 
En cap d'aquestes trucades, van voler acceptar l'error, no van mostrar disposició a la negociació i no van voler entrar en cap raonament que no fos el de pagar 7 euros per entrar. Acte seguit, es va comentar telefònicament, que tot aixo ho publicaríem i faríem els aclariments pertinents als nostres socis i seguidors i als nostres mitjans de comunicació local.
 
No van posar cap problema en això, i producte d'aquesta explicació avui s'han fet els corresponents aclariments, a la nota de premsa nostra sobre el "perquè" del preu de 7 euros. I fruit també d'això no només el Club sinó també els socis i seguidors del Terrassa FC, han mostrar la seva queixa sobre tot aquest problema.
 
Fins ara no hem rebut cap comunicat o trucada oficial del CF Gavà respecte al tema, però si hem llegit la nota de premsa oficial al seu compte de twitter. Amb les disculpes per el malentès i dient que demà l'entrada per Socis del Terrassa FC serà de 5 Euros. Esperem que així sigui i agraïm la rectificació per tota aquesta problemàtica. "