Una oportunitat única

"La remodelació del Centre Cultural de Terrassa és una ocasió excepcional per fer una entrada a l'equipament accessible per a la gent amb mobilitat reduïda"

Joan Pont i Montaner
20 de març del 2015
He llegit amb interès la notícia de la transformació de Centre Cultural (publicada el dijous 19 de març) amb la modificació de l’entrada i la col·locació d’un bar-restaurant a la façana amb la Rambla.

Aquestes obres són una oportunitat única per fer una entrada al Centre Cultural accessible per a la gent amb mobilitat reduïda. Una oportunitat única perquè la gent que ens movem en cadira de rodes no hàgim d’accedir (literalment) per la porta del darrere.

Si quan es va fer l’edifici fa anys aquesta qüestió no era prioritària, ara no s'entendria que no es tingués en compte. Posats a demanar també seria interessant substituir les pesades portes actuals per portes automàtiques que s’obren quan et detecta el sensor.

És de preveure que els promotors i responsables ja ho tinguin pensat, però també cal esperar que l'administració municipal, que ha d'autoritzar les obres, en faci un bon seguiment i obligui a resoldre aquest problema d'accessibilitat.

Joan Pont i Montaner