González presenta la seva candidatura a l'alcaldia de Viladecavalls

El socialista encapçala el nou projecte amb "il·lusió i empenta" i sabrà qui l'acompanya a les llistes el proper mes d'abril

La Torre
06 de març del 2015
El candidat socialista a l’alcaldia de Viladecavalls ha presentat la seva candidatura aquest dijous, en un acte celebrat al centre cívic Paco Cano. Marc González té 27 anys i és politòleg. L'acte també ha comptat amb la presència del fins ara portaveu socialista a l’Ajuntament, Antonio Navarro. 

González assumeix la responsabilitat d’encapçalar la llista del PSC a les properes eleccions municipal del 24 de maig "amb molta il·lusió, amb empenta però també amb una gran responsabilitat. Som conscients de la importància que té la nostra tasca i la volem fer el millor possible", ha manifestat el candidat.

En aquest sentit, González ha afegit: “sabem que serà un camí dur, llarg i ple d’obstacles, tot i això tenim l’energia, la determinació, el projecte i la passió per afrontar-ho”. La llista complerta que acompanyarà Marc González a les eleccions s’aprovarà el proper mes d’abril, però el candidat ja ha avançat que serà un equip “que combinarà joventut i renovació amb experiència”.