Cesca Berenguer, alcaldable per CiU a Viladecavalls

L'equip de l'actual alcaldessa incorpora els regidors Pedro Nogues (PVA) i Ramon Ruiz (ARA-Reagrupament)

La Torre
06 de març del 2015
CiU Viladecavalls va presentar Cesca Berenguer com a cap de llista i alcaldable per les properes eleccions municipals. Berenguer, actual alcaldessa, va obrir el seu discurs explicant als  assistents perquè s’havia presentat ara feia quatre anys a les eleccions municipals i perquè volia tornar a presentar-se a les properes. En aquest sentit va posar de manifest les ganes de “canviar formes que s’havien instaurat de forma preocupant en anteriors governs” i  “les ganes i empenta de continuar treballant per millorar Viladecavalls ” amb que arriba a aquestes noves eleccions.

Pedro Nogues (actual regidor de PVA) i Ramon Ruiz (regidor d’ARA-Reagrupament) passaran a formar part de les files de la Nova Convergència i Unió de Viladecavalls encetada per Cesca Berenguer el 2011. 

Prop de 160 persones van assistir a l’acte de presentació celebrat a la Sala polivalent dels baixos de la Biblioteca Pere Calders, recolzant i donant suport al projecte de la nova CiU de Viladecavalls, on també van presentar el lema d’aquesta campanya “Treballem junts per Viladecavalls”, i amb el que Berenguer va reafirmar el seu compromís  “per treballar per als vilatans i el municipi, escoltant la veu de tothom, tal i com estem fent dia a dia”.

En aquest sentit, l’alcaldable per Convergència i Unió, va fer balanç de la feina feta els dos anys que porten al Consistori, remarcant que “ara l’oposició ens acusa de que estem fent obres perquè s’acosten les eleccions. La veritat és una altre, nosaltres estem complint amb allò que vàrem dir que faríem, em de tenir en compte que només teníem dos anys per fer-ho, i només cal mirar el projecte que vam presentar ja fa quatre anys.”

L'alcaldable va voler també deixar constància que compta amb "un gran equip de persones, amb les que he treballat i treballo colze a colze", i als que va voler agrair la constància i suport. També va aprofitar l’acte per donar a conèixer el nom dels nous membres que s’incorporen al projecte. 

Així mateix va demanar la implicació de la gent per poder crear un programa fet a demanda ciutadana, a qui els va pregar “que parlin directament amb nosaltres i sigueu els protagonistes del nostre programa".