González, candidat de Ciutadans a l'alcaldia de Terrassa

El líder de de C's ha declarat que "comptaran amb nosaltres aquells partits que tinguin un programa que respecti els nostres principis, i ens quedarem a l'oposició si se'ns vol utilitzar per legitimar els tripijocs polítics de sempre o per col·locar estelades a les rotondes"

La Torre
06 de març del 2015
Actualitzat el 08 de març a les 8:03h

Javier González, de Ciutadans Foto: Eduard Martín-Borregón

Sense sospreses a la candidatura unionista egarenca. El candidat de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Terrassa serà Javier González, actual líder, portaveu i cap visible després que desaparegués del mapa el fitxatge estrella, Juan Jiménez Cárdenas, ex regidor del PSC a la ciutat. 

González ha assegurat que "la prioritat per Ciutadans és posar les bases per aprofitar la recuperació econòmica, amb el doble objectiu de millorar els serveis públics i recuperar els drets perduts en els anys de crisi".

Durant la seva presentació com a candidat al consistori, després de ser ratificada la seva candidatura pel Comitè Executiu nacional, ha advertit que "Ciutadans no entrarà en cap tripijoc amb altres partits“. "Comptaran amb nosaltres aquells partits que tinguin un programa que respecti els nostres principis, i ens quedarem a l'oposició si se'ns vol utilitzar per legitimarels tripijocs polítics de sempre o per col·locar estelades a les rotondes", ha declarat.

González ha explicat que "la resta de la llista es triarà en les pròximes setmanes. Una llista que sigui representativa de la ciutat, que combini joventut, experiència, talent i professionalitat", i ha afegit que Ciutadans es presenta a la ciutat com "una alternativa a les sagues familiars amb ciutadans compromesos amb el canvi que aposten per una nova forma de fer política a Terrassa".

Enllaç al currículum de Javier González