S'obre el cap intentant tallar llenya d'uns arbres caiguts

L'home que va quedar inconscient va ser traslladat a urgències amb un traumatisme cranioencefàlic

La Torre
05 de març del 2015
Actualitzat a les 18:03h
A quarts d'onze del matí d'aquest dimecres, un egarenc va trucar al 061 informant que a l'avinguda del Pintor Mir, al costat de la zona de pícnic, un arbre havia caigut a sobre d'un individu i l'havia deixat inconscient. Quan la Policia Municipal i el SEM van arribar es van trobar l'home estirat al terra, en estat de semiinconsciència i amb sang sortint-li de l'orella. 

La persona que estava al seu costat, va informar als agents que no li havia caigut cap arbre sinó que per evitar que li caigués a sobre, s'havia apartat i havia caigut d'esquena donant-se un fort cop al cap. Els serveis mèdics van atendre la víctima i ràpidament la van traslladar amb ambulància a Mútua Terrassa amb un traumatisme craneoencefàlic.

La versió dels agents policials del que realment va passar és que els dos individus estaven a la zona per tallar els troncs i endur-se la llenya dels arbres caiguts, quan el tronc en què un d'ells estava es va moure uns metres. L'home es va espantar, va perdre l'equilibri i va caure enrere propinant-se un fort cop al cap.

La dotació va realitzar diverses fotografies per l'informe tècnic i va passar nota a la regidoria de Medi Ambient per tal que s'esbrinés si la zona era de titularitat municipal o privada.