Peralta podria dirigir el Terrassa sense ser-ne màxim accionista

El vicepresident Daniel Vinuesa afirma que Txuma Peralta ja va informar que si el Consejo de deportes li tombava el traspàs de poders trobaria la fórmula de seguir al capdavant sense ser-ne el principal propietari

La Torre
05 de març del 2015
Actualitzat a les 16:59h
Després de la notícia d'aquest dijous al matí en què s'ha donat a conèixer la detenció del màxim dirigent del Terrassa FC, el vicepresident Daniel Vinuesa ha volgut tranquil·litzar els ànims i calmar suspicàcies.

En declaracions al programa Esports en Xarxa, ha afirmat que "sabíem que Txuma Peralta estava aquests dies a Pamplona per intentar solucionar aquesta problemàtica. En els propers dies tindrem alguna conversa amb ell per conèixer més detalls. Nosaltres gairebé cada dia parlem amb ell del Terrassa, aquesta setmana hem pogut comunicar-nos amb normalitat".

No obstant, el vicepresident assegura que "ja ens va avisar que amb tot el que estava passant podria sortir imputat pel cas d'Osasuna" i recorda que "imputat no vol dir culpable. Aquí hauria de ser una opció seva si ajudaria o no a la imatge del club que continuiï al capdavant del projecte".
 
"Txuma Peralta ens ha ensenyat el traspàs de poders per ser l'únic propietari del Terrassa. Però la part legal de les accions, funciona perquè hi hagi una acceptació per part del Consejo Superior de Deportes. Al CSD li ha arribat aquesta notificació. Aquest traspàs no s'ha autoritzat, però tampoc s'ha negat", ha resumit, i ha matisat que "si el Consejo no ho accepta pel cas d'Osasuna, ell ja va dir que buscaria la fórmula per dirigir el Terrassa sense ser el màxim accionista".
 
"Txuma Peralta i el seu equip han de preocupar-se de fer el millor possible pel Terrassa. L'altre cas és un cas personal", ha subratllat Vinuesa que ha volgut deixar clar que "la plantilla del Terrassa no ha d'estar preocupada. Els jugadors, el cos tècnic i la resta d'empleats estan al dia de cobrament".